Een baan vinden als controller in Eindhoven

Home » Baan als controller Eindhoven

Opties in diverse sectoren

Voor diverse ervaringsniveaus

Eenvoudig en snel solliciteren

Een baan als controller vinden is een uitdaging, maar het is een van de meest belonende carrières in de financiële sector. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor cijfers en rapporten, maar ook voor het sturen van de financiële koers van een bedrijf. En laten we eerlijk zijn, Eindhoven is een hotspot voor financiële innovatie en dus dé plek om als controller aan de slag te gaan bij uiteenlopende sectoren.

Heb je interesse in een van onze vacatures?

Vind een uitdagende baan als controller

Een functie als controller biedt een scala aan mogelijkheden die verder gaan dan traditioneel boekhouden. Je duikt diep in financiële analyses, strategische planning en zelfs in risicobeheer. En dat is nog niet alles. In deze rol ben je de financiële rots in de branding die direct samenwerkt met het hogere management. Via DDF Engineering & Contracting vind je een baan als controller in de sector die bij jou past. Je ziet bijvoorbeeld vacatures bij bouwkundige bedrijven. Wil je graag starten met een financiële functie, maar focus jij je liever op boekhouding? Dan kun je ook gaan werken als boekhouder. Als je al enige ervaring hebt, kun je zelfs aan de slag als hoofd van boekhouding bij bedrijven in Eindhoven.

Ga aan de slag als controller

Je toekomstige baan als controller staat tussen ons vacatureoverzicht. Dit is je kans om de volgende stap te zetten in je carrière in de administratie. Of je nu een ervaren controller bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of iemand die net de wereld van financieel management instapt, solliciteer nu en zet die ambitie om in actie.